دلایل رایج خرابی پکیج‌های دیواری

گرم نشدن آب پکیج دیواری

گرم نشدن آب پکیج دیواری از مسائلی است که باعث آزرده شدن افراد می شود. عواملی که موجب گرم نشدن آب پکیج دیواری می شود عبارتند از:

– افت فشار گاز
– پایین بودن فشار آب
– وجود رسوب در مبدل ثانویه پکیج دیواری
– وجود هوا در لوله ها
در صورتی که فشار آب منطقه مسکونی شما کم باشد، توصیه می شود با نصب یک پمپ آب مشکل را برطرف نموده و دائما به آب گرم دسترسی پیدا کنید. بر اثر استفاده طولانی مدت از پکیج دیواری، دستگاه رسوب گرفته و این امر مانع از گرم شدن آب پکیج دیواری می شود. بهتر است در فاصله های زمانی مشخص مبدل ثانوبه را با مواد مخصوص تمیز کرد و در صورت رفع نشدن مشکل، مبدل ثانویه را توسط تعمیرکار پکیج تعویض نمایید.

گرم نشدن رادیاتور های پکیج دیواری
گرم نشدن رادیاتور های پکیج دیواری یکی از ایراداتی است که ممکن است با آن مواجه شده باشید. عواملی که باعث گرم نشدن رادیاتور های پکیج می شود عبارتند از:
– کم بودن فشار آب
– وجود هوا در لوله ها
– ایراد در دیافراگم انبساط
– خرابی شیر و ترموستات
در صورتی که فشار آب از 1 بار کمتر باشد، رادیاتور های پکیج گرم نشده و لازم است مجددا فشار پکیج را تنظیم کنید. در صورتی که عوامل ذکر شده در گرم نشدن رادیاتور ها موثر است باید به تعویض قطعات مربوطه توسط تعمیرکار مجرب پکیج دیواری بپردازید.

افت فشار در پکیج دیواری
افت فشار در پکیج دیواری یکی از مشکلات عمومی در پکیج دیواری می باشد. عدد استاندارد فشار سنج باید 1.5 بار باشد. در صورتی که فشار سنج زیر پکیج، عدد کمتر از 1 نشان دهد، دستگاه با افت فشار روبرو است.
عوامل متعددی در پکیج می تواند باعث افت فشار در پکیج شود که عبارتند از:
– نشت آب از پکیج دیواری
– معیوب بودن سوپاپ اطمینان فشار
– گرفتگی هوای رادیاتور
– ایراد در گیج فشار
– خاموش شدن خود به خود پکیج دیواری
ممکن است پکیج دیواری به صورت ناگهانی خاموش شده و از کار بیفتد. عواملی که باعث به وجود آمدن این عیب در پکیج دیواری می شود شامل موارد زیر است:
کم بودن فشار آب
خرابی ترموستات
گرفتگی شیر ورودی آب
معیوب بودن پمپ
وجود هوا در لوله ها

عدم چرخش آب در پکیج دیواری
به منظور حل کردن ایراد خاموش شدن ناگهانی پکیج لازم است موارد ذکر شده در بالا را تک به تک بررسی نموده و به تعویض قطعات معیوب توسط تعمیرکار پکیج دیواری بپردازید.

روشن نشدن پکیج دیواری
یکی از مهم ترین و رایج ترین عیب ها در پکیج دیواری، روشن نشدن پکیج دیواری است. عواملی که سبب روشن نشدن پکیج دیواری می شود بسته به برند پکیج متفاوت است. اما اصلی ترین دلایل روشن نشدن پکیج عبارتند از:
کم بودن فشار آب
مسدود شدن مسیر آب
وجود هوا در لوله ها
مسدود بودن دودکش
روشن نشدن شمعک پکیج
بالا رفتن زیاد دمای آب و داغ شدن پکیج
در صورتی که فشار آب منزل کم باشد و این دلیل روشن نشدن پکیج استف باید با نصب پمپ در منزل از آب پر فشار استفاده کنید. هم چنین در صورتی که در مسیر جریان آب، لوله را رسوب گرفته باشند و از جریا یافتن هوا و آب در مسیر لوله ها جلوگیری شود، باید با استفاده از مواد مخصوص عملیات رسوب گیری را انجام دهید.

در پکیج ها سنسور هایی حساس به دود وجود دارند که در صورت نصب نادرست دودکش و مسدود بودن مسیر خروجی و در نتیجه خروج دود از دودکش، این سنسور ها با تشخیص دود در محل پکیج دیواری را خاموش می کنند. در این شرایط نسبت به نصب صحیح و مطابق استاندارد های لازم دودکش اقدام بفرمایید.

مراحل اصلی تعمیر پکیج
۱- رسوب زدایی پکیج
یکی از نیازهای دستگاه پکیج، رسوب زدایی است که بهتر است این کار با استفاده از رسوب گیرهای پلی فسفات در زمان مناسب انجام گیرد. نکته ی قابل توجه: در صورت استفاده از رسوب گیرهای الکترومغناطیسی لازم است آن را بر روی شیر آب سرد ورودی نصب کنید.

۲- مرحله دوم سرویس پکیج دیواری کنترل فشار آب
کنترل شیرهای آب در تعمیر پکیج دیواری شما امر مهمی است؛ زیرا اگر فشار آبی که به دستگاه وارد می‌شود زیاد یا کم باشد باعث آسیب به دستگاه خواهد شد.

۳- کنترل کارکرد دو مدار گرمایشی و سرمایشی
دو مدار موجود در پکیج را بررسی کنید تا از روند مناسب آن اطمینان حاصل فرمایید.

۴- آزاد کردن محور پمپ سیرکولاسیون
گرفتگی این محور باعث می‌شود مشکلاتی در پمپاژ کردن و گردش آب به وجود بیاید که بررسی و سرویس پمپ سیرکولاسیون در زمان سرویس پکیج کمک شایانی به گردش آب سرد و گرم خواهد کرد.

۵- تنظیم شیر گاز مرحله ۵ تعمیر پکیج
بررسی شیر گاز و تنظیم دوباره‌ی پیچ و مهره‌ها جهت سرویس دستگاه باید توسط فرد متخصص انجام گیرد زیرا اگر به درستی انجام نشود باعث ایجاد مشکلاتی در فشار گاز خواهد شد. علاوه بر موضوعات گفته شده، استفاده از صافی مناسب بر روی شیر گاز باعث عمر بیشتر آن می‌شود.

۶- تنظیم حرارت

در زمان تعمیر پکیج باید برای جلوگیری از سرد و گرم شدن بیش از اندازه محیط و رساندن محیط به دمای مناسب از کلیدهای حد تنظیم و شیر ترموستاتیک که بر روی رادیاتور تعبیه شده است استفاده کنید.

۷- کنترل کارکرد فن دودكش
یکی از کارهای لازم چک کردن عملکرد فن، در پکیج‌های فن دار است. در صورتی که پکیج دیواری بدون فن باشد مسیر دودكش را بررسی کنید تا از نداشتن گرفتگی در آن اطمینان حاصل نمایید. حال سوال پیش می‌آید که این کار جهت تعمیر پکیج ،چگونه باید انجام شود؟ می‌توانید مسیر دودكش را با پرتاب یک جسم کوچک در آن امتحان کرده و در صورتی که مسیر باز باشد جسم به راحتی از مسیر دودکش عبور می‌کند. نکته‌ی مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که پیچ و خم زیادی نباید در دودكش باشد و هر دودكش، مخصوص یک دستگاه باشد.حتما در زمان سرویس پکیج از سالم بودن دودکش، درز بودن اتصالات و باز بودن دریچه‌های اکسیژن اطمینان پیدا کنید زیرا خطر گازگرفتگی و مرگ خاموش را به دنبال دارد.

۸- هوا گیری مرحله مهم سرویس پکیج
این مرحله یکی از بخش‌های مهم در سرویس پکیج است که بعد از داغ شدن رادیاتورها انجام می‌شود.

هواگیری در عملکرد پکیج چه تاثیری دارد؟
۱- به بهبود راندمان گرمایشی سیستم و بلوک‌های رادیاتور کمک می‌کند.
۲- خطر نشتی آب را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.
۳- سر و صدا و آسیب‌های متحمل به دستگاه را کمتر می‌کند.
۴- باعث می‌شود از گاز استفاده‌ی بهینه شود و هزینه ‌های آن کاهش پیدا کند.
توجه داشته باشد که در هنگام هواگیری آب گرم شوفاژ، به فرد سرویس کار در زمینه ی سرویس پکیج آسیبی نرساند.

۹- تمیزکاری قطعات
یکی از کارهای ضروری و یکی از مهم ترین مراحل سرویس پکیج، تمیز کاری، جرم گیری و از بین بردن گرد و خاک و در صورت لازم شستشوی قطعات آن است.
حال سوال پیش می آید که چه قطعاتی باید در هنگام تعمیر پکیج شسته شوند؟
قطعاتی که باید در زمان سرویس پکیج شسته شوند عبارتند از :
۱- الکترود دو مبدل ثانویه و فن
۲- فلوسوئیچ زیرا اگر این قطعه کثیف باشد باعث عدم تولید آب گرم می‌شود.
۳- مدار و رادیاتورها برای عدم سیاه شدن و دود زدگی دیوارهای اطراف
هدف از تمیزکردن بدنه و قاب دستگاه چیست؟
هدف از تمیز کاری برای این است که قطعه عملکرد خوبی داشته باشد که در نتیجه باعث بهبود عملکرد و افزایش راندمان حرارتی در کل سیستم می‌شود.

۱۰- عوض کردن قطعات، مرحله ۱۰ سرویس پکیج
بهترین و یکی از مهمترین مراحل سرویس سالیانه پکیج دیواری، تعویض کارتریج پلی فسفات و اورینگ‌های بلوک رفت و برگشت است. این کار به تشخیص شما از عملکرد آن بستگی دارد .

۱۱- برطرف کردن نشتی آب
مواردی چون سیستم لوله کشی رادیاتورها و پکیج دیواری را چک کنید تا از نداشتن نشتی آب مطمئن شوید و اگر نشتی وجود داشت آن را رفع کنید.

۱۲- بررسی نهایی سیستم پکیج و قطعات
در پایان کار سرویس پکیج، قطعاتی چون شیر اطمینان، کلید حد تنظیم، شیر رادیاتور، ntc، شلنگ‌ها و بست‌های گاز را تست و بررسی کنید و علاوه بر آنکه گاز را با استفاده از کف صابون امتحان می‌کنید به بررسی صافی ها و تنظیم حداقل و حداکثر میزان شعله بپردازید. در مرحله‌ی آخر با استفاده از روشن کردن دستگاه از سرویس آن اطمینان پیدا کنید.

تماس برای اعزام نیرو !